Κυριακή 10 Ιουνίου 2012


Δ  Ε  Λ  Τ  Ι  Ο    Τ  Υ  Π  Ο  Υ

5ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής
(Όποιος ξέρει να γελά, ξέρει και να ζήσει)

Το  Διαδημοτικό  Φεστιβάλ  Ερασιτεχνικού  Θεάτρου  Δήμων Αττικής,  ανοίγει  και  πάλι  τις  πύλες  του  για  5η  χρονιά. Μια προσπάθεια σε πείσμα των καιρών, που εξακολουθεί  μέσα  από  την  τέχνη  του θεάτρου να κάνει  πράξη τα όνειρα και προσδοκίες όλων μας, για δημιουργική   παρέμβαση στις  τοπικές μας κοινωνίες.


Στόχος κάθε συλλογικής προσπάθειας για την παραγωγή πολιτισμού  μέσα σε μια οργανωμένη κοινωνία, είναι να βελτιώνεται η ποιότητα ζωής των ανθρώπων, γιατί το Θέατρο αποτελεί όχι μόνο γνήσια μορφή έκφρασης των εσωτερικών δυνατοτήτων του ανθρώπου, αλλά και μέσο καλλιέργειας, γνώσης και εξύψωσης των ανθρώπινων κοινωνιών και σ’ αυτήν την προσπάθεια ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει κυρίαρχο ρόλο.

 Μέρος των πολιτιστικών δράσεων και δομών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  είναι  το  θέατρο,  που άνθισε  σε  κάθε  δήμο  μέσα  από  την  ερασιτεχνική   δημιουργία.

Στο φετινό πρόγραμμα του Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου συμμετέχουν   επιλεγμένες  παραστάσεις με άξονες, τόσο την ανάδειξη της ποιοτικής ερασιτεχνικής δημιουργίας, όσο και την παροχή ευκαιριών σε ολοένα και περισσότερους πολίτες της Αττικής, να παρακολουθήσουν δωρεάν, Θέατρο στην πόλη τους.

Ελάτε λοιπόν, να αντιμετωπίσουμε με γέλιο όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, μιας και το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου,  γιορτάζει τα πέντε χρόνια  του και  είναι αφιερωμένο στην Κωμωδία.



 Συντονιστική Επιτροπή
Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου